Cees Holtkamp maakt Jan Hagel-koekjes

Deeg dat te warm wordt is onhandelbaar, het laat zich niet meer van ‘de bank’ tillen. Niettemin is Cees Holtkamp […]

Cees Holtkamp maakt hazelnootpasta

Van suiker en hazelnoten maakt Cees Holtkamp, bijgestaan door zijn kleindochter Stella, hazelnootpasta. Door de vloeibare hazelnootmassa aan te lengen […]

Cees Holtkamp maakt harde Wenerdeeg voor appeltaart

Harde Wenerdeeg is een veelgebruikt ingrediënt in Nederlands gebak, zoals bijvoorbeeld de Hollandse appeltaart. Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter […]

Cees Holtkamp maakt harde wenerdeeg

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp harde wenerdeeg, waar de bodem van veel taarten uit bestaat, niet in […]

Cees Holtkamp maakt frambozenjam

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]

Cees Holtkamp maakt een flan

Banketbakker Cees Holtkamp maakt een flan zoals hij en zijn vrouw altijd in Parijs aten. Je hebt nodig voor een […]

Cees Holtkamp maakt een champagnepudding

Een feestelijke champagnepudding net rood fruit. Champagne kont er niet aan te pas, Cees Holtkamp maakt ‘m met Marc de […]