Chocolade ganache maken Written by Ronald Hoeben, februari 9th, 2017 Cees Holtkamp maakt chocolade ganache, die gebruikt kan worden over een taart (Sachertorte bijvoorbeeld), over de soesjes, profiterolles of als […]
Chips uit Cuisine Carine Written by Ronald Hoeben, oktober 1st, 2021 Een van de allersimpelste aardappelbewerkingen is het maken van chips. Toch doet bijna niemand het zelf. Behalve Karin Gaasterland. Zij […]
Chipolatapudding Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Klop het ei, de eidooiers en 50 gram suiker au bain-marie op. Week de gelatine in het water. Verwarm het […]
Chinese hamburger Written by Ronald Hoeben, september 25th, 2020 Emma de Thouars, auteur van het succesvolle kookboek Amazing Asia, maakt een Chinese hamburger, die nogal wat verschilt van het […]
Chinees avontuur van Sidney Schutte Written by , oktober 31st, 2016 In de tweesterrenkeuken van Librije’s Zusje in Waldorf Astoria Amsterdam was een koksdelegatie van het vegetarische restaurant Wujie op bezoek […]
Chefs voorspellen de toekomst van uit eten in 2020 Written by , oktober 22nd, 2015 Lekker lokaal is nu de trend en sommigen voorspellen het einde van een tijdperk van dure restaurants met ingewikkeld eten. […]
Chefs Revolution 2014 Written by eheroes, december 8th, 2014 Op Chefs Revolution 2014 sprak Tim Raue, een opmerkelijke tweesterrenchef uit Berlijn. Een parmantige Pruis met een Oosters georiënteerde keuken, […]