Chocolade ganache maken

Cees Holtkamp maakt chocolade ganache, die gebruikt kan worden over een taart (Sachertorte bijvoorbeeld), over de soesjes, profiterolles of als […]

Chips uit Cuisine Carine

Een van de allersimpelste aardappelbewerkingen is het maken van chips. Toch doet bijna niemand het zelf. Behalve Karin Gaasterland. Zij […]

Chipolatapudding

Bereiding Klop het ei, de eidooiers en 50 gram suiker au bain-marie op. Week de gelatine in het water. Verwarm het […]

Chinese hamburger

Emma de Thouars, auteur van het succesvolle kookboek Amazing Asia, maakt een Chinese hamburger, die nogal wat verschilt van het […]

Chinees avontuur van Sidney Schutte

In de tweesterrenkeuken van Librije’s Zusje in Waldorf Astoria Amsterdam was een koksdelegatie van het vegetarische restaurant Wujie op bezoek […]

Chefs voorspellen de toekomst van uit eten in 2020

Lekker lokaal is nu de trend en sommigen voorspellen het einde van een tijdperk van dure restaurants met ingewikkeld eten. […]

Chefs Revolution 2014

Op Chefs Revolution 2014 sprak Tim Raue, een opmerkelijke tweesterrenchef uit Berlijn. Een parmantige Pruis met een Oosters georiënteerde keuken, […]