Samen met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp een koningstaart met zwarte en rood fruit, slagroom en meringue.
Eind 2020 is van De Banketbakker, het handboek met alle Holtkamp-recepten een nieuwe, herziene en uitgebreide uitgave verschenen. Wil je een door Holtkamp zelf gesigneerd exemplaar? Dat kan. Je kunt het boek hier bestellen en als je dat doet help je Foodtube èn een fysieke boekwinkel terwijl het jou niets extra kost..
Nodig:
2 vellen bakpapier, met op ieder vel op de achterkant twee rondjes met een doorsnede van 25 cm afgetekend.
spuitzak
mixer
garde
spatel
oven op 140º C
Ingrediënten:
voor de meringue:
3 eiwitten
snufje zout
150 g fijne kristalsuiker
100 g poedersuiker (door zeef)
de meringue een half uur in de oven.
500 g slagroom
50 g suiker
aardbeien
zwarte bessen
frambozen