Gerechten

Delen:

Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe je dit succesnummer zelf thuis kunt maken. Ook vertelt Cees over de oorsprong van het koekje.

Eind 2020 is van De Banketbakker, het handboek met alle Holtkamp-recepten een nieuwe, herziene en uitgebreide uitgave verschenen.  Wil je een door Holtkamp zelf gesigneerd exemplaar? Dat kan.  Je kunt het boek hier bestellen en als je dat doet help je Foodtube èn een fysieke boekwinkel terwijl het jou niets extra kost.

Oven voorverwarmen op 170º C

Ingrediënten (voor ongeveer 80 kaasjavaantjes):
100 g boter op kamertemperatuur
100 g geraspte oude kaas
110 g bloem
zout
peper
eiwit
bloem om blad te bestuiven
gekoelde plank
eigeel

print
Gerelateerde artikelen