Gnocchi op de bakplaat Written by Ronald Hoeben, april 7th, 2023 In haar Bakplaatbijbel verzamelde Janneke Philippi honderden recepten op één enkele basis: de bakplaat die standaard bij elk fornuis geleverd […]
Gnocchi met truffelboter Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt Finalist) Maroeska Metz maakt gnocchi , die ze combineert met truffelboter. Hoe Maroeska truffelboter maakt, […]
Gnocchi maken Written by eheroes, december 9th, 2014 In het keukentje van de trullo -een van stenen gestapelde wigwam, waar de streek rond Ceglie Messapica (Apulië) mee volgeparkeerd […]
Gnocchi maken Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Gnocchi is een Italiaans bijgerecht op basis van meel, ei en aardappel. Je kunt het net als pasta gebruiken als […]
Glühwein Written by , december 10th, 2015 Bereiding Kook eerst een halve liter thee en laat vervolgens daarin de kaneel, kruidnagels en nootmuskaat toe en laat 15 […]
Ghee Written by eheroes, december 9th, 2014 Ghee (uit te spreken als ghi) is Sanskriet voor “geklaarde boter”, een boterproduct van oeroud recept uit India. Op de […]
Gezonder leven? Wat moet je doen (en laten) Written by , november 18th, 2015 Wat moet je doen als je gezonder wilt leven? De Universiteit van Nederland laat regelmatig interessante sprekers hun kennis delen. […]