Chuck (rundernek) versnijden tot eye log en Denver steak.

Een koe laat zich op verschillende manieren versnijden. Gertjan Kiers toont een paar Amerikaanse cuts die in Nederland (nog) ongebruikelijk […]

Choemoes (alias hummus), the real stuff

Jigal Krant (auteur van TLV, het prijswinnende kookboek over de keuken van Tel Aviv) maakt choemoes en rekent af met […]

Chocoladepudding met advocaatsaus maken

Veel van de chocolade die een professionele chocolatier verwerkt is van het soort dat zich vloeibaar laat maken en vervolgens […]

Chocolademousse maken

Chocolademousse is een alledaags supermarktartikel geworden, maar er bestaat ook nog zoiets als èchte chocolademousse. En die blijkt niet eens […]

Chocoladeijs maken

Bereiding Hak de chocolade fijn en doe deze samen met de slagroom in een vuurvaste kom en zet deze in […]

Chocolade maken

In zijn winkel Metropolitan Deli maakt patissier Kees Raat chocolade van cacaobonen.

Chocolade linzentruffels

Bereiding Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en krokant. Let op: dit kan opeens snel gaan. Maal het […]