Chuck (rundernek) versnijden tot eye log en Denver steak. Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2018 Een koe laat zich op verschillende manieren versnijden. Gertjan Kiers toont een paar Amerikaanse cuts die in Nederland (nog) ongebruikelijk […]
Choemoes (alias hummus), the real stuff Written by Ronald Hoeben, september 25th, 2020 Jigal Krant (auteur van TLV, het prijswinnende kookboek over de keuken van Tel Aviv) maakt choemoes en rekent af met […]
Chocoladepudding met advocaatsaus maken Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2017 Veel van de chocolade die een professionele chocolatier verwerkt is van het soort dat zich vloeibaar laat maken en vervolgens […]
Chocolademousse maken Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 Chocolademousse is een alledaags supermarktartikel geworden, maar er bestaat ook nog zoiets als èchte chocolademousse. En die blijkt niet eens […]
Chocoladeijs maken Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Hak de chocolade fijn en doe deze samen met de slagroom in een vuurvaste kom en zet deze in […]
Chocolade maken Written by eheroes, maart 9th, 2015 In zijn winkel Metropolitan Deli maakt patissier Kees Raat chocolade van cacaobonen.
Chocolade linzentruffels Written by Ronald Hoeben, januari 28th, 2016 Bereiding Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en krokant. Let op: dit kan opeens snel gaan. Maal het […]