Classic Salade Niçoise Written by Ronald Hoeben, juni 12th, 2020 Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel en een reeks van andere kookboeken in de groentensfeer, maakt een klassieke Salade […]
Clafoutis van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]
Civet (hazenpeper) van Adriaan van Raab van Canstein Written by Ronald Hoeben, februari 9th, 2024 Civet is een Franse stoofschotel die van allerlei vlees gemaakt kan worden. In dit geval is de haas het haasje […]
Citroensuiker & vanillesuiker Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. De citroen kun je in de koelkast bewaren. Voeg […]
Citroensorbet Written by eheroes, december 9th, 2014 Bereiding: Doe ongeveer 2 deciliter water in een pannetje en laat dit aan de kook komen met half theelepeltje zout. […]
Citroenbonen met radicchio Written by Ronald Hoeben, oktober 25th, 2024 Er is op bonen weinig af te dingen: ze zijn voedzaam, goedkoop en zeer lang houdbaar. Bloeme Burema schreef er […]
Circulair restaurant de Kaskantine Written by , december 3rd, 2015 Tussen Amsterdam en Haarlem staat het circulaire mini-restaurant van Menno Houtstra, de Kaskantine. Eyecatcher in de zaak is de met eigen […]