Classic Salade Niçoise

Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel en een reeks van andere kookboeken in de groentensfeer, maakt een klassieke Salade […]

Clafoutis van Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]

Civet (hazenpeper) van Adriaan van Raab van Canstein

Civet is een Franse stoofschotel die van allerlei vlees gemaakt kan worden. In dit geval is de haas het haasje […]

Citroensuiker & vanillesuiker

Bereiding Rasp de schil van de citroen met een fijne rasp. De citroen kun je in de koelkast bewaren. Voeg […]

Citroensorbet

Bereiding: Doe ongeveer 2 deciliter water in een pannetje en laat dit aan de kook komen met half theelepeltje zout. […]

Citroenbonen met radicchio

Er is op bonen weinig af te dingen: ze zijn voedzaam, goedkoop en zeer lang houdbaar. Bloeme Burema schreef er […]

Circulair restaurant de Kaskantine

Tussen Amsterdam en Haarlem staat het circulaire mini-restaurant van Menno Houtstra, de Kaskantine. Eyecatcher in de zaak is de met eigen […]