Chips uit Cuisine Carine Written by Ronald Hoeben, oktober 1st, 2021 Een van de allersimpelste aardappelbewerkingen is het maken van chips. Toch doet bijna niemand het zelf. Behalve Karin Gaasterland. Zij […]
Masterclass English pork pie van Greg Manning Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2023 Cuisinier/cateraar Greg Manning geeft een masterclass pork pie maken. Een typisch Brits product -net als Manning zelf overigens- dat ooit […]
Paleisbanket Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2017 Rutger van den Broek, winnaar van het eerste seizoen Heel Holland Bakt (class 0f 2014) maakt paleisbanket.
Pasteis de nata maken: het korstdeeg Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2018 Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje, beleidt zijn liefde voor pasteis de nata, het onweerstaanbare Portugese gebakje […]
Lotta’s karipap pusing Written by Ronald Hoeben, oktober 18th, 2024 Karipap pusing is een onweerstaanbaar Maleisisch pasteitje. Het is streetfood, maar in Nederland zul je het op straat niet snel […]
Carbonara van Snijbonen Written by Ronald Hoeben, juli 2nd, 2015 Bereiding Snijboon Snijd met een dunschiller lange repen van de snijbonen. Blancheer een halve minuut in gezouten water. Dompel daarna […]
Nasi goreng college Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2021 Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek INDOROCK maakt een klassieker waar evenveel variaties als misverstanden over bestaan: […]