Chips uit Cuisine Carine

Een van de allersimpelste aardappelbewerkingen is het maken van chips. Toch doet bijna niemand het zelf. Behalve Karin Gaasterland. Zij […]

Masterclass English pork pie van Greg Manning

Cuisinier/cateraar Greg Manning geeft een masterclass pork pie maken. Een typisch Brits product -net als Manning zelf overigens- dat ooit […]

Paleisbanket

Rutger van den Broek, winnaar van het eerste seizoen Heel Holland Bakt (class 0f 2014) maakt paleisbanket.

Pasteis de nata maken: het korstdeeg

Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje, beleidt zijn liefde voor pasteis de nata, het onweerstaanbare Portugese gebakje […]

Lotta’s karipap pusing

Karipap pusing is een onweerstaanbaar Maleisisch pasteitje. Het is streetfood, maar in Nederland zul je het op straat niet snel […]

Carbonara van Snijbonen

Bereiding Snijboon Snijd met een dunschiller lange repen van de snijbonen. Blancheer een halve minuut in gezouten water. Dompel daarna […]

Nasi goreng college

Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek INDOROCK maakt een klassieker waar evenveel variaties als misverstanden over bestaan: […]