Chips uit Cuisine Carine Written by Ronald Hoeben, oktober 1st, 2021 Een van de allersimpelste aardappelbewerkingen is het maken van chips. Toch doet bijna niemand het zelf. Behalve Karin Gaasterland. Zij […]
Mokkanootjes van Duits schuim door Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2020 In de patisserie wordt er met drie basistypes schuim gewerkt: Hollands, Duits en Italiaans. In deze video maken Cees en […]
Pesto maken Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2021 Pesto gaat vooral in potjes over de toonbank. Maar je kunt het heel goed zelf maken, zoals kunstenaar/ontwerper (en Heel […]
Het simpele saucijzenbroodje Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2019 Kinderlijk eenvoudig zelf te maken: heerlijke saucijzenbroodjes. Je hebt alleen wat half om half gehakt nodig, 2 eitjes, paneermeel velletjes […]
Desemstarter voor zuurdesembrood maken Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2020 Voor het bakken van een zuurdesembrood heb je een desemstarter nodig. Die maak je zelf heel eenvoudig, het kost je […]
Verschillende delen van de gans Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 De wilde gans is een vliegende lading scharrelvlees. Wat je met de verschillende delen van de gans kunt doen in […]
Cees Holtkamp maakt zoute pitmoppen Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een trommel vol zoute pitmoppen van slechts drie plakjes roomboter bladerdeeg en […]