Waarom wilde gans?

Tijdens de week van de zomergans serveert een groot aantal restaurants gerechten waar wilde gans in verwerkt is. Zo ook […]

Terrine van confit de porc + eendenlever

Iwan Driessen, patron cuisinier van Rotisserie Rijsel in Amsterdam, maakt een fraaie terrine van eendenlever in een omhulsel van geconfijt […]

The making of Fat Dog

Het is geen toeval dat steeds meer koks van naam en faam zich storte op het verbeteren -heruitvinden zo u […]

Simpele tomatensaus

Kunstenaar, ontwerper, kookboekauteur (en Heel Holland Bakt-finalist) Maroeska Metz laat zien dat je nooit meer tomatensaus uit een potje of […]

De biefstuk uit de achtervoet

Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede is sinds maart 2019 een van de vijf Nederlandse slagers die de […]

Elf Michelinsterren

In restaurant Het Bosch kwam in februari 2013 een half dozijn koks bijeen. Mannen van in de zestig die in […]

Cees en Stella maken een paaslam

Patissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een paaslam van quadrille-deeg. Dat gaat in een Dr Oetker […]