Waarom wilde gans? Written by Ronald Hoeben, juli 18th, 2016 Tijdens de week van de zomergans serveert een groot aantal restaurants gerechten waar wilde gans in verwerkt is. Zo ook […]
Terrine van confit de porc + eendenlever Written by Ronald Hoeben, november 4th, 2022 Iwan Driessen, patron cuisinier van Rotisserie Rijsel in Amsterdam, maakt een fraaie terrine van eendenlever in een omhulsel van geconfijt […]
The making of Fat Dog Written by eheroes, december 1st, 2014 Het is geen toeval dat steeds meer koks van naam en faam zich storte op het verbeteren -heruitvinden zo u […]
Simpele tomatensaus Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2021 Kunstenaar, ontwerper, kookboekauteur (en Heel Holland Bakt-finalist) Maroeska Metz laat zien dat je nooit meer tomatensaus uit een potje of […]
De biefstuk uit de achtervoet Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2019 Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede is sinds maart 2019 een van de vijf Nederlandse slagers die de […]
Elf Michelinsterren Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In restaurant Het Bosch kwam in februari 2013 een half dozijn koks bijeen. Mannen van in de zestig die in […]
Cees en Stella maken een paaslam Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2024 Patissier Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella Meijles een paaslam van quadrille-deeg. Dat gaat in een Dr Oetker […]