Lasagna van asperges

Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris een lasagna van asperges.

Zoute krakelingen en zoute koekjes van Cees Holtkamp

Cees & Stella maken zoute krakelingen van hetzelfde deeg naar een oeroud recept. Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]

Tompouce maken met Cees Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp tompouces. Ze gebruiken daarvoor zelfgemaakt bladerdeeg, maar Cees laat […]

Sodabread

Bereiding Indicatie bereidingstijd: 7 min. •  rusten: 1 uur • bakken: 1 uur en 30 min. Giet de havermout in een grote […]

De frambozentaart van Holtkamp, een snelcursus

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de taart met […]

Espresso Macchiato & Latte Macchiato

Koffiedocent Joost Leopold van Leopold Koffie School maakt espresso macchiato en latte macchiato. Twee koffiedranken op basis van espresso en […]

Wiener schnitzel uit Berlijn

De uit Berlijn afkomstige Benjamin Lins is chef-kok bij WILS Bakery. Hij maakt een Wiener schnitzel zoals hij dat in […]