Lasagna van asperges Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris een lasagna van asperges.
Zoute krakelingen en zoute koekjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2019 Cees & Stella maken zoute krakelingen van hetzelfde deeg naar een oeroud recept. Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]
Tompouce maken met Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 2nd, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp tompouces. Ze gebruiken daarvoor zelfgemaakt bladerdeeg, maar Cees laat […]
Sodabread Written by Ronald Hoeben, augustus 20th, 2015 Bereiding Indicatie bereidingstijd: 7 min. • rusten: 1 uur • bakken: 1 uur en 30 min. Giet de havermout in een grote […]
De frambozentaart van Holtkamp, een snelcursus Written by Ronald Hoeben, augustus 21st, 2020 Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de taart met […]
Espresso Macchiato & Latte Macchiato Written by , maart 17th, 2016 Koffiedocent Joost Leopold van Leopold Koffie School maakt espresso macchiato en latte macchiato. Twee koffiedranken op basis van espresso en […]
Wiener schnitzel uit Berlijn Written by Ronald Hoeben, maart 18th, 2022 De uit Berlijn afkomstige Benjamin Lins is chef-kok bij WILS Bakery. Hij maakt een Wiener schnitzel zoals hij dat in […]