Wat kun je met sloffendeeg maken? Written by Ronald Hoeben, januari 22nd, 2021 Banketbakker Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken sloffendeeg en daar laat Cees zijn fantasie op los. Voor het sloffendeeg […]
Eke Mariën maakt zeekraal sushi Written by Ronald Hoeben, april 18th, 2025 Zeekraalsushi Porties: 8 rollen Bereidingstijd: 40 min. Wachttijd: 30 min. INGREDIËNTEN250 g sushirijst 2 el poedersuiker 1 tl zout […]
Gezonder leven? Wat moet je doen (en laten) Written by , november 18th, 2015 Wat moet je doen als je gezonder wilt leven? De Universiteit van Nederland laat regelmatig interessante sprekers hun kennis delen. […]
Frambozentaart Written by Ronald Hoeben, augustus 21st, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt patissier Cees Holtkamp een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de frambozentaart met […]
Sagardi: de Baskische keuken in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, oktober 21st, 2022 In Amsterdam opende restaurant Sagardi zijn deuren om ze direct alweer te sluiten want het was maart 2020, de start […]
De wontonsoep van Café Wu Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2025 Timo de Beurs, telg uit een slagersdysnastie en voorheen chef de cuisine in restaurant Slagerij de Beurs, maakte in het […]
René Ameling maakt Stroganoffsaus Written by Ronald Hoeben, maart 14th, 2024 Net als groenepepersaus was Stroganoffsaus een grote hit in de jaren zeventig. Dat gold voor zowel eetcafé’s als sterrenaken. Keukenmeester […]