Wat kun je met sloffendeeg maken?

Banketbakker Cees  Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken sloffendeeg en daar laat Cees zijn fantasie op los. Voor het sloffendeeg […]

Eke Mariën maakt zeekraal sushi

Zeekraalsushi   Porties: 8 rollen Bereidingstijd: 40 min. Wachttijd: 30 min. INGREDIËNTEN250 g sushirijst 2 el poedersuiker 1 tl zout […]

Gezonder leven? Wat moet je doen (en laten)

Wat moet je doen als je gezonder wilt leven? De Universiteit van Nederland laat regelmatig interessante sprekers hun kennis delen. […]

Frambozentaart

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt patissier Cees Holtkamp een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de frambozentaart met […]

Sagardi: de Baskische keuken in Amsterdam

In Amsterdam opende restaurant Sagardi zijn deuren om ze direct alweer te sluiten want het was maart 2020, de start […]

De wontonsoep van Café Wu

Timo de Beurs, telg uit een slagersdysnastie en voorheen chef de cuisine in restaurant Slagerij de Beurs, maakte in het […]

René Ameling maakt Stroganoffsaus

Net als groenepepersaus was Stroganoffsaus een grote hit in de jaren zeventig. Dat gold voor zowel eetcafé’s als sterrenaken. Keukenmeester […]