Hoe kun je kaas het best bewaren?

Hoe houd je kaas goed? Hoe zorg je dat niet het hele huis naar kaas ruikt? Hoe voorkom je dat kaas […]

Cees Holtkamp maakt zoute pitmoppen

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een trommel vol zoute pitmoppen van slechts drie plakjes roomboter bladerdeeg en […]

Verse pasta met gerookte paling en kruiden-roomsaus

Frans Bon, chefkok en ontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina, maakt een gerecht van verse pasta met batonettes van gerookte paling en […]

Borekas maken

Borekas is een populaire Israëlische snack, die bestaat uit een hartige vulling in bladerdeeg. Een soort vegetarisch saucijzenbroodje. De borekasim […]

Courgettesalade

Courgette Salade

In de nauwe keuken van de trullo van Frans en Anna registreett Foodtube de verassend simpele bereiding van een heerlijke […]

Meneer rookt

Meneer Wateetons neemt ons in zijn boek ‘Over Rook’ mee achter het rookgordijn in zijn keuken. In de video toont […]

Titi Waber maakt Lawar nussa tenggara, Indonesische ceviche

In de keuken van haar eigen restaurant Waber in Zwolle maakt chef/kookboekschrijfster een Indonesische ceviche: lawar nussa tenngara, makkelijk te maken […]