Verse Aanvoer: The French Connection

De klassieke Franse keuken blijft een leidraad voor veel nieuwe restaurants, al probeert menig kok er een ‘eigen draai aan’ […]

Verse Aanvoer: The Fish Toko

Er komen niet alleen meer Amsterdamse visrestaurants maar ook meer soorten eethuizen die exclusief serveren. Zoiets als Fish Toko was […]

Verse Aanvoer: Tartaria Wolf

Michael Wolf, patron cuisinier van brugrestaurant Wolf Atelier in Amsterdam, heeft een nieuwe restaurantvariatie geïntroduceerd: een tartaria. Naast het reguliere […]

Verse Aanvoer: Spaghetteria Oost

Het vierde filiaal van de Spaghetteria bevestigt het succes van een restaurantketen op basis van een simpel concept: niet reserveren […]

Verse Aanvoer: SERRE. Okura

Het restaurant in de serre van het Okura Hotel heeft als enige van de vier inpandige Okura-restaurants geen Michelinster maar […]

Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café

Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]

Verse Aanvoer: Ron’s Gastrobar Paris

Tweesterrenchef Ron Blaauw is een rusteloze entrepreneur die zijn Gastrobar formule van kleine gerechten gestaag uitrolt over de stad en […]