Verse Aanvoer: The French Connection Written by , oktober 25th, 2016 De klassieke Franse keuken blijft een leidraad voor veel nieuwe restaurants, al probeert menig kok er een ‘eigen draai aan’ […]
Verse Aanvoer: The Fish Toko Written by , augustus 10th, 2016 Er komen niet alleen meer Amsterdamse visrestaurants maar ook meer soorten eethuizen die exclusief serveren. Zoiets als Fish Toko was […]
Verse Aanvoer: Tartaria Wolf Written by Ronald Hoeben, augustus 3rd, 2016 Michael Wolf, patron cuisinier van brugrestaurant Wolf Atelier in Amsterdam, heeft een nieuwe restaurantvariatie geïntroduceerd: een tartaria. Naast het reguliere […]
Verse Aanvoer: Spaghetteria Oost Written by , augustus 30th, 2016 Het vierde filiaal van de Spaghetteria bevestigt het succes van een restaurantketen op basis van een simpel concept: niet reserveren […]
Verse Aanvoer: SERRE. Okura Written by , september 14th, 2016 Het restaurant in de serre van het Okura Hotel heeft als enige van de vier inpandige Okura-restaurants geen Michelinster maar […]
Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café Written by , februari 14th, 2017 Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]
Verse Aanvoer: Ron’s Gastrobar Paris Written by , oktober 18th, 2016 Tweesterrenchef Ron Blaauw is een rusteloze entrepreneur die zijn Gastrobar formule van kleine gerechten gestaag uitrolt over de stad en […]