Kreeftenbisque Written by eheroes, maart 17th, 2015 Het is een onweerstaanbaar voorgerecht op de menukaart: kreeftenbisque. Maar je krijgt lang niet altijd de soep krijgt waar je […]
Mari Maris maakt witlofkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2020 Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]
Ken uw kip: de verschillende rassen Written by , april 28th, 2016 Wereldwijd is kip het meest genuttigde stukje vlees. Het Nederlandse aanbod van consumptiekippen is breed. Thomas van Meel van poeliersbedrijf […]
Dennis Huwaë maakt kabeljauw in kerrie-olie Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2023 Dennis Huwaë, patron cuisinier van restaurant Daalder* in Amsterdam is op bezoek in de keuken van Sharon de Miranda. Hij […]
Oosterse kreeftenbisque Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2017 Jef van den Hout, patron cuisinier van restaurant The French Connection in Amsterdam, maakt een romige kreeftenbisque met kokosschuim. Jef […]
Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]
Gerookte paling met oosterse smaken Written by Ronald Hoeben, juli 6th, 2018 In de keuken van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns maakt chefkok Roy Eijkelkamp een fraai gerecht met gerookte paling, die hij combineert […]