Kreeftenbisque

Het is een onweerstaanbaar voorgerecht op de menukaart: kreeftenbisque. Maar je krijgt lang niet altijd de soep krijgt waar je […]

Mari Maris maakt witlofkoekjes

Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]

Ken uw kip: de verschillende rassen

Wereldwijd is kip het meest genuttigde stukje vlees. Het Nederlandse aanbod van consumptiekippen is breed. Thomas van Meel van poeliersbedrijf […]

Dennis Huwaë maakt kabeljauw in kerrie-olie

Dennis Huwaë, patron cuisinier van restaurant Daalder* in Amsterdam is op bezoek in de keuken van Sharon de Miranda. Hij […]

Oosterse kreeftenbisque

Jef van den Hout, patron cuisinier van restaurant The French Connection in Amsterdam, maakt een romige kreeftenbisque met kokosschuim. Jef […]

Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen

Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]

Gerookte paling met oosterse smaken

In de keuken van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns maakt chefkok Roy Eijkelkamp een fraai gerecht met gerookte paling, die hij combineert […]