Indiase curry stoofpot met Iers rundvlees en aardappelen

Bereidingswijze Verhit de helft van de olie boven een hoog vuur in een vuurvaste stoofpan met een deksel. Bereid het […]

Walnotenlikeur

Ronald Kunis, eigenaar van Restaurant bij Qunis in Lijnden, maakt in een handomdraai walnotenbrandewijn bij Restaurant en Kwekerij de Kas, […]

Ribeye & Entrecote op de BBQ

Op de barbecue kun je beter vet dan mager vlees hebben. Vet geeft smaak en voorkomt uitdroging, maar vet is […]

Makkelijke Kantonese kip

Makkelijker kun je kip niet maken. Zet een pan water op met een paar plakken gember erin. Was een hele […]

Noordzeekrab & kimchi

Rik Thesing, patron cuisinier van restaurant ACE in Amsterdam, maakt een sterwaardig gerecht van Noordzeekrab, knolselderij, Granny Smith appel, kimchi […]

Cees & Stella maken amandelbroodjes

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een banketbakkersklassieker: amandelbroodjes. Zowel Cees als Stella proberen een nieuwe variant, uiteraard […]

Zwezerik

In de video geeft Gertjan Kiers een leerzaam zwezerik-onderricht, waarna Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon laat […]