Aardpeersoep van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 26th, 2021 Aardpeer behoort tot de kaste van tot voor kort vergeten groenten. Ooit had aardpeer de rol van aardappel. Uit haar […]
Piepkuiken uit de braadzak Written by Ronald Hoeben, mei 22nd, 2020 Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, braadt een piepkuiken. Hij laat de oven al het werk doen door […]
Magimix Cuiseur Vapeur test Written by eheroes, maart 17th, 2015 Om te kunnen stomen heb je een afsluitbare pan nodig met onderin een laagje kokend water. De simpelste methode daarvoor […]
Aardbeien: schoonmaken en bewaren Written by Ronald Hoeben, mei 28th, 2015 Hoe behandel je aardbeien als je ze geplukt of gekocht hebt? Moet je aardbeien schoonmaken? Gert Jan Hageman, patron van Restaurant […]
Cees Holtkamp maakt zijn oer-croquet Written by Ronald Hoeben, januari 8th, 2021 In 2020 bestond de Holtkamp croquet een halve eeuw. Cees gaat terug in de tijd en maakt nog een keer […]
Banketletter maken Written by eheroes, december 9th, 2014 Bereiding Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius Rol de amandelspijs uit tot een pil van 50 cm lang […]
Aardappelpuree maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2016 Cuisinier Pieter Damen geeft een masterclass aardappelpuree. Hoewel het gebruik van veel boter de belangrijkste sleutel is tot het maken […]