Aardpeersoep van Mari Maris

Aardpeer behoort tot de kaste van tot voor kort vergeten groenten. Ooit had aardpeer de rol van aardappel. Uit haar […]

Piepkuiken uit de braadzak

Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, braadt een piepkuiken. Hij laat de oven al het werk doen door […]

Magimix Cuiseur Vapeur test

Om te kunnen stomen heb je een afsluitbare pan nodig met onderin een laagje kokend water. De simpelste methode daarvoor […]

Aardbeien: schoonmaken en bewaren

Hoe behandel je aardbeien als je ze geplukt of gekocht hebt? Moet je aardbeien schoonmaken? Gert Jan Hageman, patron van Restaurant […]

Cees Holtkamp maakt zijn oer-croquet

In 2020 bestond de Holtkamp croquet een halve eeuw.  Cees gaat terug in de tijd en maakt nog een keer […]

Banketletter maken

Bereiding Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius Rol de amandelspijs uit tot een pil van 50 cm lang […]

Aardappelpuree maken

Cuisinier Pieter Damen geeft een masterclass aardappelpuree. Hoewel het gebruik van veel boter de belangrijkste sleutel is tot het maken […]