Das Wiener Schnitzel revisited

Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]

Geraniumsnoep maken

Wie bij restaurant Beulings in de Beulingstraat in Amsterdam gegeten heeft, krijgt naast de rekening wat zelfgemaakt snoepgoed. Pepermunt of […]

Tom Kellerhuis @ Tantris

Journalist Tom Kellerhuis verwisselt de pen voor de pollepel en meldt zich voor actieve dienst in de tweesterrenkeuken van restaurant […]

Gemarineerde paddenstoelen

Mari Maris laat het paddenstoelenseizoen niet ongemerkt voorbijgaan. Voor Foodtube maakte ze tartelettes en pompoensoep. Na deze warme met paddenstoelgerechten […]

Test: Philips Airfryer Avance XL

Bekijk de Philips Airfryer Avance XL op bol.com. Airfryen, dat je ook grillen met hete lucht zou kunnen noemen, is een […]

Holtkamps digestieven: boerenjongens en -meisjes, het winterkoninkje

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles stort Cees Holtkamp zich op een onderwerp dat niet standaard in de banketbakkerij thuishoort: […]

Echte Franse uiensoep

Van Mari Maris wordt wel beweerd dat ze de Nederlandse Ottolenghi personifieert. Nou vooruit, in een jurk dan. Mari werkt […]