Das Wiener Schnitzel revisited Written by eheroes, december 16th, 2014 Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]
Geraniumsnoep maken Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2017 Wie bij restaurant Beulings in de Beulingstraat in Amsterdam gegeten heeft, krijgt naast de rekening wat zelfgemaakt snoepgoed. Pepermunt of […]
Tom Kellerhuis @ Tantris Written by eheroes, december 15th, 2014 Journalist Tom Kellerhuis verwisselt de pen voor de pollepel en meldt zich voor actieve dienst in de tweesterrenkeuken van restaurant […]
Gemarineerde paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, november 6th, 2020 Mari Maris laat het paddenstoelenseizoen niet ongemerkt voorbijgaan. Voor Foodtube maakte ze tartelettes en pompoensoep. Na deze warme met paddenstoelgerechten […]
Test: Philips Airfryer Avance XL Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2016 Bekijk de Philips Airfryer Avance XL op bol.com. Airfryen, dat je ook grillen met hete lucht zou kunnen noemen, is een […]
Holtkamps digestieven: boerenjongens en -meisjes, het winterkoninkje Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2022 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles stort Cees Holtkamp zich op een onderwerp dat niet standaard in de banketbakkerij thuishoort: […]
Echte Franse uiensoep Written by Ronald Hoeben, januari 31st, 2020 Van Mari Maris wordt wel beweerd dat ze de Nederlandse Ottolenghi personifieert. Nou vooruit, in een jurk dan. Mari werkt […]