Bloemkool in Sharons Good Food Show Written by Ronald Hoeben, september 23rd, 2022 Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Steve Anderson, chefkok van Ma Khin Café in Valencia. […]
De mythe van de Roma-tomaat Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2019 Over Roma- of pruimtomaten bestaat een betreurenswaardig misverstand. Deze vaak enigszins melige tomaten worden door menigeen als superieur ervaren. Italië-specialist […]
Vegetarische spekjes-vervangers van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, maart 7th, 2024 Mari Maris, auteur van o.v.a. het boek met de zelfverklarende titel Groenten zocht en vond vegetarische alternatieven voor de aloude […]
Niven Kunz spreekt Written by eheroes, maart 17th, 2015 Niven Kunz is een jonge chef met tal van onderscheidingen: hij heeft al jaren een Michelinster en hij is als […]
Lamskotelet met duxelles en rode wijnsaus Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2019 Frans Bon, chefkok van kruidenfabrikant Apollo/Solina, maakt lamskoteletjes met paddenstoelen-duxelles, frites van truffelaardappel en rode wijnsaus
Kimchi maken, de Koreaanse gefermenteerde groenten Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2016 In de keuken van Koreaans restaurant Yokiyo in Amsterdam maakt Tim Doornewaard kimchi. Deze pittige gefermenteerde groenten zijn in Korea […]