Bloemkool in Sharons Good Food Show

Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Steve Anderson, chefkok van Ma Khin Café in Valencia. […]

De mythe van de Roma-tomaat

Over Roma- of pruimtomaten bestaat een betreurenswaardig misverstand. Deze vaak enigszins melige tomaten worden door menigeen als superieur ervaren. Italië-specialist […]

xx

Vegetarische spekjes-vervangers van Mari Maris

Mari Maris, auteur van o.v.a. het boek met de zelfverklarende titel Groenten zocht en vond vegetarische alternatieven voor de aloude […]

Niven Kunz spreekt

Niven Kunz is een jonge chef met tal van onderscheidingen: hij heeft al jaren een Michelinster en hij is als […]

Lamskotelet met duxelles en rode wijnsaus

Frans Bon, chefkok van kruidenfabrikant Apollo/Solina, maakt lamskoteletjes met paddenstoelen-duxelles, frites van truffelaardappel en rode wijnsaus

Kimchi maken, de Koreaanse gefermenteerde groenten

In de keuken van Koreaans restaurant Yokiyo in Amsterdam maakt Tim Doornewaard kimchi. Deze pittige gefermenteerde groenten zijn in Korea […]