Linguine met artisjokjes en bottarga

Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.

Echte Franse uiensoep

Van Mari Maris wordt wel beweerd dat ze de Nederlandse Ottolenghi personifieert. Nou vooruit, in een jurk dan. Mari werkt […]

Aubergine met mierikswortelroom en hazelnootsaus van Coulisse

In de keuken van restaurant Coulisse maakt patron/cuisinier Tim van der Molen een gerecht met geroosterde violet aubergine en mierikswortelroom […]

Spoedcursus pannenkoeken bakken

In een minuut of twee leert Maroeska Metz (kunstenaar, ontwerper, kookboek-auteur en tweede prijs winnaar van Heel Holland Bakt 2019) […]

Kitsanin “Kit” undercover maakt ohitashi

Vanaf het Food Forum op de Floriade presenteert Sharon de Miranda haar Good Food Show. In deze (gesponsorde) tweede aflevering […]

The French Connection

Franse tapas, die waren er nog niet. Inmiddels wel, dus. Bij The French Connection aan het Singel in Amsterdam. Het […]

Stokbrood bakken

Voor het bakken van een perfect stokbrood hoef je niet naar Frankrijk. In The bakery Institute in Zaandam heeft men het proces […]