Linguine met artisjokjes en bottarga Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Wallz Bossman maakt linguine met artisjokjes en geraspte bottarga. Pepe Madison schenkt er een krachtige witte wijn bij.
Echte Franse uiensoep Written by Ronald Hoeben, januari 31st, 2020 Van Mari Maris wordt wel beweerd dat ze de Nederlandse Ottolenghi personifieert. Nou vooruit, in een jurk dan. Mari werkt […]
Aubergine met mierikswortelroom en hazelnootsaus van Coulisse Written by Ronald Hoeben, september 17th, 2021 In de keuken van restaurant Coulisse maakt patron/cuisinier Tim van der Molen een gerecht met geroosterde violet aubergine en mierikswortelroom […]
Spoedcursus pannenkoeken bakken Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2019 In een minuut of twee leert Maroeska Metz (kunstenaar, ontwerper, kookboek-auteur en tweede prijs winnaar van Heel Holland Bakt 2019) […]
Kitsanin “Kit” undercover maakt ohitashi Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2022 Vanaf het Food Forum op de Floriade presenteert Sharon de Miranda haar Good Food Show. In deze (gesponsorde) tweede aflevering […]
The French Connection Written by Ronald Hoeben, oktober 22nd, 2015 Franse tapas, die waren er nog niet. Inmiddels wel, dus. Bij The French Connection aan het Singel in Amsterdam. Het […]
Stokbrood bakken Written by Ronald Hoeben, februari 11th, 2016 Voor het bakken van een perfect stokbrood hoef je niet naar Frankrijk. In The bakery Institute in Zaandam heeft men het proces […]