Ierse ribeye op de barbecue

Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia, de Irish Food Board, gaart Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t […]

Kamper lamsvlees, gelardeerd met Colonnataspek van Bord’eau**

Samen met executive chef Richard van Oostenbrugge maakt souschef Francis Tavares in de keuken van restaurant Bord’eau** Kamper lamsvlees, gelardeerd […]

Cees Holtkamp maakt een champagnepudding

Een feestelijke champagnepudding net rood fruit. Champagne kont er niet aan te pas, Cees Holtkamp maakt ‘m met Marc de […]

Verse Aanvoer: restaurant Zaagmolen

Op de plek waar jarenlang de Michelinster van Jan de Wit gloeide -Le Restaurant in de Tweede Jan Steenstraat- is […]

Tarte Tatin

In de keuken van Paul Bocuse in zijn restaurant in Collonges au Mont d’Or laat chef kok Christophe Muller zien […]

Octopussalade

Bereiding Schil de aardappels en snijd ze zo’n drie keer doormidden. Doe ze in een steelpan met koud water en […]

Geroosterde, gelardeerde kalfszwezerik, braisage à blanc, gekonfijte sjalotten en bindsla door Wil Demandt

Wil Demandt, de legendarische patron cuisinier van het al even legendarische, maar helaas voorgoed gesloten restaurant Bordewijk in Amsterdam, maakt […]