Croque Madame

Toen er een Croque Monsieur, een Franse tosti-variant, op Foodtube verscheen, bleef de reactie van Joop Braakhekke niet lang uit. […]

Brioche gevuld met rendang

Gary Loen, Masterchef-winnaar en inmddels chefkok in zijn eigen drijvende restaurant in de Amsterdamse houthavens, combineert graag de Franse keuken […]

Easy melanzane

Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt malanzane alla parmigiana, maar ze besteed minder tijd aan de voorbereiding dan men […]

Marsepeinbonbons

-Maal de amandelen met de suiker fijn in de keukenmachine -Voeg het water geleidelijk toe -Stop met mengen zodra het […]

Vegetarische Bourguignon

Eva Posthuma de Boer zocht en vond een manier om een stoofschotel te maken met dezelfde comfortfood-kwaliteit als boeuf bourguignon, […]

Ribeye bakken

Cuisinier Bert van Buschbach van restaurant De Compagnon in Amsterdam grillt ribeyes en vertelt over de onderlinge verschillen in smaak […]

Lotta’s karipap pusing

Karipap pusing is een onweerstaanbaar Maleisisch pasteitje. Het is streetfood, maar in Nederland zul je het op straat niet snel […]