Mario & Joelia, de make over van De Zwethheul Written by eheroes, maart 24th, 2015 Mario Ridder verhuisde zijn tweesterrenrestaurant De Zwethheul vanuit Schipluiden naar de begane grond van het Hilton Rotterdam. Joelia is de […]
Verse Aanvoer: restaurant The White Room Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2016 Jacob Jan Boerma is één van de twee Nederlandse driesterrenchefs die een eigen restaurant hebben. Boerma’s thuishaven is restaurant De […]
Krokante Ovenaardappel Maken Written by Ronald Hoeben, april 19th, 2017 Het ultieme ovenaardappeltje maak je van kruimige aardappelen en je doet het in twee keer: eerst kort koken, dan in […]
Wat is bavette? Written by eheroes, december 8th, 2014 In deze video laat @demoslager Gertjan Kiers van slagerij Fontijn zien waar de jodenhaas, de bavette en de longhaas (of […]
De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2017 Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]
Kalfsschnitzel maken (korte versie) Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 Edgar Buhrs, één van de chefkoks van VanDrie Group, maakt Wiener schnitzel met een klassiek garnituur. Van deze bereiding is […]