Mario & Joelia, de make over van De Zwethheul

Mario Ridder verhuisde zijn tweesterrenrestaurant De Zwethheul vanuit Schipluiden naar de begane grond van het Hilton Rotterdam. Joelia is de […]

Verse Aanvoer: restaurant The White Room

Jacob Jan Boerma is één van de twee Nederlandse driesterrenchefs die een eigen restaurant hebben. Boerma’s thuishaven is restaurant De […]

Krokante Ovenaardappel Maken

Het ultieme ovenaardappeltje maak je van kruimige aardappelen en je doet het in twee keer: eerst kort koken, dan in […]

Wat is bavette?

In deze video laat @demoslager Gertjan Kiers van slagerij Fontijn zien waar de jodenhaas, de bavette en de longhaas (of […]

De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder

Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]

Kalfsschnitzel maken (korte versie)

Edgar Buhrs, één van de chefkoks van VanDrie Group, maakt Wiener schnitzel met een klassiek garnituur. Van deze bereiding is […]

Pizzadeeg maken