Pizza (deel 1 van 2): deeg maken Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2017 Bak voortaan professionele pizza’s! Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe […]
Challah (brood) van Issa Niemeijer Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2023 Samen met ontwerper Rachelle Klaassen maakte bakker Issa Niemeijer-Brown een serieus bakboek voor kinderen. Uit dat boek maakt Issa een […]
Nopi in Rijks Restaurant Written by , maart 3rd, 2016 Yotam Ottolenghi is gastchef in restaurant Rijks, dus is het Ramael Scully, de chefkok van Ottolenghi’s restaurant Nopi die namens […]
Cees Holtkamp maakt quadrilletaart Written by Ronald Hoeben, juni 1st, 2018 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles verdiept onze huispatissier Cees Holtkamp zich in het quadrilledeeg en de klassieke taartjes die […]
Zoutcollege Written by , mei 27th, 2016 Jeroen Wiersma van Salsamentum, de Zoutkamer in Amsterdam geeft een leerzaam zoutcollege.
Gerookte paling & aardappel van Stefan van Sprang** Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2018 Stefan van Sprang, patron cuisinier van restaurant Aan de Poel in Amstelveen, maakt een elegant gerecht van gerookte paling met […]
Peyniri: verse Turkse kaas Written by , september 22nd, 2015 Peyniri is een Turkse verse kaas en is vergelijkbaar met feta. Het wordt in potten of blikken verkocht. Peyniri is […]