Pizza (deel 1 van 2): deeg maken

Bak voortaan professionele pizza’s! Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe […]

Challah (brood) van Issa Niemeijer

Samen met ontwerper Rachelle Klaassen maakte bakker Issa Niemeijer-Brown een serieus bakboek voor kinderen. Uit dat boek maakt Issa een […]

Nopi in Rijks Restaurant

Yotam Ottolenghi is gastchef in restaurant Rijks, dus is het Ramael Scully, de chefkok van Ottolenghi’s restaurant Nopi die namens […]

Cees Holtkamp maakt quadrilletaart

Bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles verdiept onze huispatissier Cees Holtkamp zich in het quadrilledeeg en de klassieke taartjes die […]

Zoutcollege

Jeroen Wiersma van Salsamentum, de Zoutkamer in Amsterdam geeft een leerzaam zoutcollege.

Gerookte paling & aardappel van Stefan van Sprang**

Stefan van Sprang, patron cuisinier van restaurant Aan de Poel in Amstelveen, maakt een elegant gerecht van gerookte paling met […]

Peyniri: verse Turkse kaas

Peyniri is een Turkse verse kaas en is vergelijkbaar met feta. Het wordt in potten of blikken verkocht. Peyniri is […]