Turkse snert

Michel Rekers is chef kok bij één van de zeven Nederlandse zorgcentra waar nog dagelijks vers gekookt wordt. Tevens heeft […]

Hoe eet je een tompoes of tompouce?

Hoe je het woord tompoes spelt kun je over redetwisten. Strikt genomen is Tom Poes en stripfiguur en is een […]

Bart van Berkel kookboekpresentatie in The Jane

Bart van Berkel verwisselde een itc-carrière voor een koksbuis. Hij won in 2014 Masterchef en de geldprijs die daarbij hoorde […]

Frisse slasaus van tahin & citroen

Hoe grappig is het als op Foodtube de keukenpersonages op elkaar gaan reageren? Maroeska Metz liet zich inspireren door Jigal […]

Viscollege

Langs de kade van de visafslag van IJmuiden komen de kotters dagelijks duizenden kilo’s versgevangen vis afleveren. Met vishandelaar Jacco […]

Port

Portugese verrukkingen: In Portugal een gerecht van stokvis met room naast witte wijn uit de Duoro, in Nederland kookt Gerrit […]

De strijd om de Kesbeker

De Sterklas van ROC strijdt om de Kesbeker, een prijs die uitgeloofd is door Oos Kesbeke voor degeen die een […]