Turkse snert Written by Ronald Hoeben, juli 12th, 2018 Michel Rekers is chef kok bij één van de zeven Nederlandse zorgcentra waar nog dagelijks vers gekookt wordt. Tevens heeft […]
Hoe eet je een tompoes of tompouce? Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2016 Hoe je het woord tompoes spelt kun je over redetwisten. Strikt genomen is Tom Poes en stripfiguur en is een […]
Bart van Berkel kookboekpresentatie in The Jane Written by eheroes, november 24th, 2015 Bart van Berkel verwisselde een itc-carrière voor een koksbuis. Hij won in 2014 Masterchef en de geldprijs die daarbij hoorde […]
Frisse slasaus van tahin & citroen Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2023 Hoe grappig is het als op Foodtube de keukenpersonages op elkaar gaan reageren? Maroeska Metz liet zich inspireren door Jigal […]
Viscollege Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2016 Langs de kade van de visafslag van IJmuiden komen de kotters dagelijks duizenden kilo’s versgevangen vis afleveren. Met vishandelaar Jacco […]
Port Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Portugese verrukkingen: In Portugal een gerecht van stokvis met room naast witte wijn uit de Duoro, in Nederland kookt Gerrit […]
De strijd om de Kesbeker Written by , november 2nd, 2016 De Sterklas van ROC strijdt om de Kesbeker, een prijs die uitgeloofd is door Oos Kesbeke voor degeen die een […]