Advocaat Written by eheroes, maart 9th, 2015 Patissier Cees Holtkamp maakt advocaat met Russische wodka. Ingrediënten voor 1 fles advocaat: 250 gram eierdooiers (zijn er ongeveer 15) […]
Sneakpreview: Ron’s Gastrobar Indonesia Written by , april 12th, 2016 Ouderkerk aan de Amstel is een buitenplaats binnen het 020 gebied en sinds decennia een spraakmakend culinair bedevaartsoord voor de […]
Campingkoken Written by eheroes, december 9th, 2014 Glamping staat voor glamour camping, kamperen voor kampeerders die niet in een tent willen en geen beperking hebben van laadruimte […]
Gehaktballen van paddenstoel Written by Ronald Hoeben, november 13th, 2020 Uit haar kookboek Mari plukt de dag maakt Mari Maris een gehaktballen-variant: van paddenstoelen. Met deze link kun je […]
Greg Manning maakt Yorkshire pudding en roast potatoes. Written by Ronald Hoeben, december 13th, 2024 Cuisinier Greg Manning, jarenlang eigenaar en drijvende kracht van Covent Garden catering, maakt twee steunpilaren van de Britse Sunday lunch […]
In boter gegaarde beukenzwam Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2015 The Taste of Waldorf Astoria is een onderlinge Masterchef-wedstrijd voor de koks van de Waldorf Astoria Hotels & Resorts. Sidney […]
Ree Written by eheroes, december 15th, 2014 Cuisinier Theus de Kok (van De Echoput) ontleedt een ree en geeft ondertussen een masterclass over wild in het algemeen […]