Advocaat

Patissier Cees Holtkamp maakt advocaat met Russische wodka. Ingrediënten voor 1 fles advocaat: 250 gram eierdooiers (zijn er ongeveer 15) […]

Sneakpreview: Ron’s Gastrobar Indonesia

Ouderkerk aan de Amstel is een buitenplaats binnen het 020 gebied en sinds decennia een spraakmakend culinair bedevaartsoord voor de […]

Campingkoken

Glamping staat voor glamour camping, kamperen voor kampeerders die niet in een tent willen en geen beperking hebben van laadruimte […]

Gehaktballen van paddenstoel

  Uit haar kookboek Mari plukt de dag maakt Mari Maris een gehaktballen-variant: van paddenstoelen. Met deze link kun je […]

Greg Manning maakt Yorkshire pudding en roast potatoes.

Cuisinier Greg Manning, jarenlang eigenaar en drijvende kracht van Covent Garden catering, maakt twee steunpilaren van de Britse Sunday lunch […]

In boter gegaarde beukenzwam

The Taste of Waldorf Astoria is een onderlinge Masterchef-wedstrijd voor de koks van de Waldorf Astoria Hotels & Resorts. Sidney […]

Ree

Cuisinier Theus de Kok (van De Echoput) ontleedt een ree en geeft ondertussen een masterclass over wild in het algemeen […]