De kalfsniertjes in mosterdsaus van John Fagel

Ben van Geelen, ooit leerling van de legendarische John Fagel (1930-2010), maakt de kalfsniertjes met mosterdsaus zoals Fagel hem dat […]

Oeuf en gelée (eitje geleitje) van Le Bouchon du Centre

In haar Amsterdamse restaurant Le Bouchon du Centre, waar ze zelf het enige personeelslid is, serveert Hanneke Schouten een serie […]

Het Luilekkerland van Charlotte & Onno Kleyn

Samen met haar vader Onno schreef historica Charlotte Kleyn de geschiedenis van de Nederlandse keuken. Ter introductie kookten vader & […]

Gnocchi maken

Gnocchi is een Italiaans bijgerecht op basis van meel, ei en aardappel. Je kunt het net als pasta gebruiken als […]

Masterclass kip pocheren met René Ameling

In deze uitgebreide masterclass leert Keukenmeester René Ameling je alles over het pocheren van kip. Niet alleen hoe je een […]

Easy melanzane

Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt malanzane alla parmigiana, maar ze besteed minder tijd aan de voorbereiding dan men […]

Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes

Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]