De kalfsniertjes in mosterdsaus van John Fagel Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2017 Ben van Geelen, ooit leerling van de legendarische John Fagel (1930-2010), maakt de kalfsniertjes met mosterdsaus zoals Fagel hem dat […]
Oeuf en gelée (eitje geleitje) van Le Bouchon du Centre Written by Ronald Hoeben, april 15th, 2022 In haar Amsterdamse restaurant Le Bouchon du Centre, waar ze zelf het enige personeelslid is, serveert Hanneke Schouten een serie […]
Het Luilekkerland van Charlotte & Onno Kleyn Written by Ronald Hoeben, oktober 12th, 2018 Samen met haar vader Onno schreef historica Charlotte Kleyn de geschiedenis van de Nederlandse keuken. Ter introductie kookten vader & […]
Gnocchi maken Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Gnocchi is een Italiaans bijgerecht op basis van meel, ei en aardappel. Je kunt het net als pasta gebruiken als […]
Masterclass kip pocheren met René Ameling Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 In deze uitgebreide masterclass leert Keukenmeester René Ameling je alles over het pocheren van kip. Niet alleen hoe je een […]
Easy melanzane Written by Ronald Hoeben, maart 13th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt malanzane alla parmigiana, maar ze besteed minder tijd aan de voorbereiding dan men […]
Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]