Dorade uit de oven Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2017 Een dorade is een smakelijke, betaalbare vis die zich uitstekend leent voor bereiding in z’n geheel. De dorade in de […]
Soezen maken Written by eheroes, maart 9th, 2015 De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]
Menu in smaakprofielen Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2019 Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’eau in Amsterdam (1 Michelinster), zocht en vond een manier om zijn gasten […]
Falafelmacarons uit TLV Vegan Written by Ronald Hoeben, maart 11th, 2022 Uit zijn boek TLV Vegan (a.k.a. Land zonder melk en honing) maakt Jigal Krant macarons van falafel. Dit is […]
Gevulde lamsschouder Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Wil Demandt beent een lamsschouder uit en maakt er épaule d’agneau à la poitevine mee. Eind 2018 sloot Wil Demandt na […]
Cees Holtkamp maakt champagneparfait Written by Ronald Hoeben, augustus 15th, 2019 Cees en Stella maken champagneparfait, een delicaat dessert dat smelt op de tong. De recepten vind je uiteraard ook in […]
Kamper lamsvlees, gelardeerd met Colonnataspek van Bord’eau** Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2016 Samen met executive chef Richard van Oostenbrugge maakt souschef Francis Tavares in de keuken van restaurant Bord’eau** Kamper lamsvlees, gelardeerd […]