Dorade uit de oven

Een dorade is een smakelijke, betaalbare vis die zich uitstekend leent voor bereiding in z’n geheel. De dorade in de […]

Soezen maken

De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]

Menu in smaakprofielen

Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’eau in Amsterdam (1 Michelinster), zocht en vond een manier om zijn gasten […]

Falafelmacarons uit TLV Vegan

Uit zijn boek TLV Vegan (a.k.a. Land zonder melk en honing) maakt Jigal Krant macarons van falafel.   Dit is […]

Gevulde lamsschouder

Wil Demandt beent een lamsschouder uit en maakt er épaule d’agneau à la poitevine mee. Eind 2018  sloot Wil Demandt na […]

Cees Holtkamp maakt champagneparfait

Cees en Stella maken champagneparfait, een delicaat dessert dat smelt op de tong. De recepten vind je uiteraard ook in […]

Kamper lamsvlees, gelardeerd met Colonnataspek van Bord’eau**

Samen met executive chef Richard van Oostenbrugge maakt souschef Francis Tavares in de keuken van restaurant Bord’eau** Kamper lamsvlees, gelardeerd […]