De hele harder

Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]

De hamburgers van Ter Marsch & Co

Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]

De groene keuken

Toen restaurant Vermeer in Amsterdam de Michelinster vier jaar geleden verloor, bezon executive chef Chris Naylor zich op een nieuwe […]

De Griekse Keuken

Na een Griekse vakantie herontdekt Petra Possel de Griekse keuken, die ten onrechte eenvoud en eentonigheid wordt aangewreven. In het […]

De Goede Griek

Petros Ionannides van restaurant De Griekse Taverna in Amsterdam maakt garnalen in fetasaus met Uzo: Garídhes saganáki

De gemarineerde champignons van Bambino

Teun Schmeddes, chef de cuisine van het Amsterdamse restaurant Bambino, maakt een van de aperitivo’s die bij Bambino als klein […]

De garnaalcroquetten van Cees Holtkamp

In deze video uit 2010 laat Cees Holtkamp zien hoe iedereen thuis de garnaalcroquet kan maken die hij in decennia […]