De hele harder Written by eheroes, maart 9th, 2015 Voor een land aan zee met een behoorlijk grote visserij eten Nederlanders weinig vis. Vooral verse vis is een ondergeschoven […]
De hamburgers van Ter Marsch & Co Written by , maart 29th, 2016 Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]
De groene keuken Written by eheroes, maart 9th, 2015 Toen restaurant Vermeer in Amsterdam de Michelinster vier jaar geleden verloor, bezon executive chef Chris Naylor zich op een nieuwe […]
De Griekse Keuken Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2015 Na een Griekse vakantie herontdekt Petra Possel de Griekse keuken, die ten onrechte eenvoud en eentonigheid wordt aangewreven. In het […]
De Goede Griek Written by eheroes, maart 9th, 2015 Petros Ionannides van restaurant De Griekse Taverna in Amsterdam maakt garnalen in fetasaus met Uzo: Garídhes saganáki
De gemarineerde champignons van Bambino Written by Ronald Hoeben, maart 13th, 2020 Teun Schmeddes, chef de cuisine van het Amsterdamse restaurant Bambino, maakt een van de aperitivo’s die bij Bambino als klein […]
De garnaalcroquetten van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 12th, 2021 In deze video uit 2010 laat Cees Holtkamp zien hoe iedereen thuis de garnaalcroquet kan maken die hij in decennia […]