De Librije in een nieuwe behuizing

Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]

De lekkerste zomerse kazen

Als je van alle kazen de fabrieksproducten en de nepkazen buiten beschouwing laat, hou je seizoensproducten over. Welke kaas is […]

De lekkerste delen van het ree

Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas laat zien waar de lekkerste delen van het ree uitgesneden […]

De Lekkerste Dadels

Nadia Zerouali, auteur van het boek Melk en Dadels waarmee ze de Gouden Garde won, doet een quickscan van het […]

De laatste tartaar & oester van John Halvemaan

Op de laatste dag van de opening van het restaurant dat hij samen met zijn vrouw Esther bijna dertig jaar […]

De kunst van het pocheren

Keukenmeester René Ameling behandelt een klassieke techniek die sous vide bereidingen kan vervangen of overbodig maken: pocheren. René neemt de […]

De kreeft uit Het Bosch

Met een constante, overvloedige aanvoer van betaalbare levende Canadese kreeften zou je kunnen zeggen dat het eten van verse kreeft […]