De Librije in een nieuwe behuizing Written by eheroes, maart 24th, 2015 Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]
De lekkerste zomerse kazen Written by , juli 30th, 2015 Als je van alle kazen de fabrieksproducten en de nepkazen buiten beschouwing laat, hou je seizoensproducten over. Welke kaas is […]
De lekkerste delen van het ree Written by , februari 23rd, 2017 Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas laat zien waar de lekkerste delen van het ree uitgesneden […]
De Lekkerste Dadels Written by , juli 23rd, 2015 Nadia Zerouali, auteur van het boek Melk en Dadels waarmee ze de Gouden Garde won, doet een quickscan van het […]
De laatste tartaar & oester van John Halvemaan Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2019 Op de laatste dag van de opening van het restaurant dat hij samen met zijn vrouw Esther bijna dertig jaar […]
De kunst van het pocheren Written by Ronald Hoeben, januari 29th, 2021 Keukenmeester René Ameling behandelt een klassieke techniek die sous vide bereidingen kan vervangen of overbodig maken: pocheren. René neemt de […]
De kreeft uit Het Bosch Written by eheroes, december 8th, 2014 Met een constante, overvloedige aanvoer van betaalbare levende Canadese kreeften zou je kunnen zeggen dat het eten van verse kreeft […]