De crème brûlée van Le Garage Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2017 Op de dessertkaar van restaurant Le Garage in Amsterdam prijkt een aantal Franse klassiekers. Crème brûlée bijvoorbeeld. Een koude vanillecrème […]
De citroenmeringue taart van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2021 Banketbakker Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter een iconische taart uit het Holtkamp-assirtiment: de citroen meringue taart. Die gaat […]
De cauliflower wings van Cannibale Royale Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2025 In de keuken van de restaurantketen Cannibale Royale wordt niet uitsluitend vlees verwerkt. Als vegetarische optie is er een bloemkoolsteak […]
De cassoulet van Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2022 Old soldiers never die is zowel een Brits strijdlied als een geruststellende gedachte. Hetzelfde principe is ook van toepassing op […]
De Bretonse vissoep met rouille van restaurant Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, oktober 2nd, 2020 Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van restaurant Le Hollandais in Amsterdam, maakt een Bretonse vissoep met rouille. Het […]
De Bretonse appeltaart van Cees Holtkamp Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding: Meng de boter, suiker en het zout met de mixer doorelkaar. Voeg het ei toe en meng ook deze met […]
De bloemkoolsteak van Cannibale Royale Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2025 Sonny van Dussen, chef bij Cannibale Royale, maakt een bloemkoolsteak. De kaart van Cannibale Royale bestaat voor het merendeel uit […]