De crème brûlée van Le Garage

Op de dessertkaar van restaurant Le Garage in Amsterdam prijkt een aantal Franse klassiekers. Crème brûlée bijvoorbeeld. Een koude vanillecrème […]

De citroenmeringue taart van Holtkamp

Banketbakker Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter een iconische taart uit het Holtkamp-assirtiment: de citroen meringue taart. Die gaat […]

De cauliflower wings van Cannibale Royale

In de keuken van de restaurantketen Cannibale Royale wordt niet uitsluitend vlees verwerkt. Als vegetarische optie is er een bloemkoolsteak […]

De cassoulet van Le Hollandais

Old soldiers never die is zowel een Brits strijdlied als een geruststellende gedachte. Hetzelfde principe is ook van toepassing op […]

De Bretonse vissoep met rouille van restaurant Le Hollandais

Adriaan van Raab van Canstein, patron cuisinier van restaurant Le Hollandais in Amsterdam, maakt een Bretonse vissoep met rouille. Het […]

De Bretonse appeltaart van Cees Holtkamp

Bereiding: Meng de boter, suiker en het zout met de mixer doorelkaar. Voeg het ei toe en meng ook deze met […]

De bloemkoolsteak van Cannibale Royale

Sonny van Dussen, chef bij Cannibale Royale, maakt een bloemkoolsteak. De kaart van Cannibale Royale bestaat voor het merendeel uit […]