De mythe van de kaasstolp Written by , september 23rd, 2015 Waar leggen we de kaas? Onder een kaasstolp natuurlijk, die is daar toch voor uitgevonden? Hoewel… Betty Koster plaatst kanttekeningen.
De Mosselbusiness Written by , augustus 27th, 2015 Belgen zijn veel kwaliteitsbewuster als het op mosselen aankomt, Nederlanders zijn vooral met de prijs bezig. Waar het bij mosselen […]
De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2017 Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]
De makreel van wegrestaurant Zacht Staal Written by Ronald Hoeben, augustus 5th, 2022 Zacht Staal is een nieuw en vooral vernieuwend wegrestaurant dat via de A9 makkelijk bereikbaar is. In deze groene oase […]
De makreel van Bord’eau Written by , april 6th, 2016 Onder toezicht van executive chef Richard van Oostenbrugge maakt cuisinier Herbert-Jan Plieffers in de keuken van het Amsterdamse tweesterren restaurant […]
De Lofoten & skrei Written by eheroes, februari 22nd, 2015 In de eerste maanden van het jaar tref je bij veel restaurants skrei op de kaart. Het is de Arctische […]
De Librije*** 30 jaar pure NL creativiteit Written by Ronald Hoeben, juli 7th, 2023 De Librije, een van de 2 Nederlandse driesterrenrestaurants, bestaat 30 jaar. Patron Jonnie Boer pareert Overijsselse nuchterheid aan humor en […]