De amandelpaddenstoel

Bereiding Ontdoe de eend van de veren. Verwarm de oven voor op 130 graden. Doe de boter in een pan […]

De 6 belangrijkste deegsoorten

In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]

Daslook & bloemkool van De Kas

Het gebeurt niet elk jaar dat de eerste daslook en de en de eerste bloemkool van de koude grond zich […]

Das Wiener Schnitzel revisited

Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]

Dapeppa bierbrood

Bier en brood zijn familie van elkaar. Allebei gemaakt van graan en allebei met gist. Niet zo verwonderlijk dus dat […]

Culibaby Kookboek presentatie

Culibaby is een kookboek vol recepten van sterrenchefs van gerechten die uiteindelijk in de blender belanden om er een baby […]

Croustade van kalfsnier

Het legendarische Amsterdamse restaurant Le Hollandais is al ruim twee jaar under new management, maar de keuken van Adriaan van […]