De amandelpaddenstoel Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Ontdoe de eend van de veren. Verwarm de oven voor op 130 graden. Doe de boter in een pan […]
De 6 belangrijkste deegsoorten Written by Ronald Hoeben, januari 22nd, 2021 In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]
Daslook & bloemkool van De Kas Written by Ronald Hoeben, maart 22nd, 2019 Het gebeurt niet elk jaar dat de eerste daslook en de en de eerste bloemkool van de koude grond zich […]
Das Wiener Schnitzel revisited Written by eheroes, december 16th, 2014 Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]
Dapeppa bierbrood Written by , mei 31st, 2016 Bier en brood zijn familie van elkaar. Allebei gemaakt van graan en allebei met gist. Niet zo verwonderlijk dus dat […]
Culibaby Kookboek presentatie Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2016 Culibaby is een kookboek vol recepten van sterrenchefs van gerechten die uiteindelijk in de blender belanden om er een baby […]
Croustade van kalfsnier Written by Ronald Hoeben, november 11th, 2022 Het legendarische Amsterdamse restaurant Le Hollandais is al ruim twee jaar under new management, maar de keuken van Adriaan van […]