Coq Au Vin Written by eheroes, december 16th, 2014 Ben van Geelen, patron cuisinier van restaurant A la Ferme, maakt coq au vin van een Noord Hollandse Blauwe haan. […]
Confit de canard zelf maken Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2016 Confit de canard is een gerecht van eend dat je in twee dagen maakt en dan serveert of in een […]
Confit de canard Written by Ronald Hoeben, augustus 30th, 2019 Confit de canard, de in eendenvet geconfijte bouten van de eend, is een troostrijk gerecht dat zich gemakkelijk laat bewaren. […]
Comfortabele risotto Written by eheroes, december 15th, 2014 Christian Sinicropi is executive chef van Hotel Martinez in Cannes, waarin het restaurant (La Palme d’Or) twee Michelinsterren heeft. Voor […]
Cocktailshakers review Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2016 Shaken hoort bij het natuurlijk gedrag van de bartender. Bar- en flairtender Mads Voorhoeve, tevens director/instructor van de European Bartender […]
Cocktail van king crab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]
Clover Club Cocktail Written by Ronald Hoeben, april 2nd, 2015 Mads Voorhoeve blaast een klassieke cocktail nieuw leven in: de Clover Club Cocktail. Deze cocktail bestaat uit gin, vers citroensap, […]