Crostini pizzaiola

Het is een soort mini-pizza voor bij het aperitief of als snack: crostino pizzaiola. Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini maakt […]

Crostini met worstvlees en stracchino

Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini, maakt crostini met worstvlees en stracchino, jonge koemelkse kaas uit Noord Italië. Worstvlees […]

Crostini met kippenlever

Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]

Crostini met gorgonzola

Leonardo Pacenti, chefkok en patron van restaurant Toscanini, maakt vegetarische crostini van lenteui, gorgonzola en walnoot.

Croque monsieur door Johan van Uden

Bij slagerij Chateaubriand maakt Johan van Uden de croque monsieur zoals hij dat ooit bij een Parijse charcuterie leerde.

Croque monsieur

In Frankrijk en België is de tosti-formule als croque monsieur bekend, waarbij de kaasmassa vaak op een enkele boterham ligt. […]

Croque Madame

Toen er een Croque Monsieur, een Franse tosti-variant, op Foodtube verscheen, bleef de reactie van Joop Braakhekke niet lang uit. […]