Crostini pizzaiola Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2016 Het is een soort mini-pizza voor bij het aperitief of als snack: crostino pizzaiola. Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini maakt […]
Crostini met worstvlees en stracchino Written by Ronald Hoeben, januari 21st, 2016 Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini, maakt crostini met worstvlees en stracchino, jonge koemelkse kaas uit Noord Italië. Worstvlees […]
Crostini met kippenlever Written by Ronald Hoeben, november 12th, 2015 Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]
Crostini met gorgonzola Written by Ronald Hoeben, november 12th, 2015 Leonardo Pacenti, chefkok en patron van restaurant Toscanini, maakt vegetarische crostini van lenteui, gorgonzola en walnoot.
Croque monsieur door Johan van Uden Written by Ronald Hoeben, augustus 9th, 2019 Bij slagerij Chateaubriand maakt Johan van Uden de croque monsieur zoals hij dat ooit bij een Parijse charcuterie leerde.
Croque monsieur Written by eheroes, maart 17th, 2015 In Frankrijk en België is de tosti-formule als croque monsieur bekend, waarbij de kaasmassa vaak op een enkele boterham ligt. […]
Croque Madame Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2015 Toen er een Croque Monsieur, een Franse tosti-variant, op Foodtube verscheen, bleef de reactie van Joop Braakhekke niet lang uit. […]