Courgettebloem vullen en frituren Written by Ronald Hoeben, januari 29th, 2021 Sander Overeinder, patron cuisinier van restaurant As in Amsterdam (2007-2021), frituurt gevulde courgettebloemen. Een Foodtube-klassieker uit 2009. Zie ook het […]
Côte de porc uitbenen Written by Ronald Hoeben, juli 24th, 2020 Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand snijdt uit een ‘varkensmiddel’ een deel dat je bij een koe côte de […]
Côte de boeuf herkomst Written by Ronald Hoeben, januari 21st, 2016 Een côte de boeuf of rib roast is de droom van elke carnivoor. Een enorm stuk rundvlees aan het bot, […]
Coquilles met bloemkoolmousseline Written by Ronald Hoeben, juni 25th, 2015 Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]
Coquille voorgerecht Written by Ronald Hoeben, december 15th, 2016 Met coquille, eekhoorntjesbrood en witte truffel maakt René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos een feestelijk voorgerecht.
Coq au Vin (deel 2 van 2, slot): marineren, bakken, stoven en opdienen Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2018 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]
Coq au Vin (deel 1 van 2): de haan Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2018 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]