Courgettebloem vullen en frituren

Sander Overeinder, patron cuisinier van restaurant As in Amsterdam (2007-2021), frituurt gevulde courgettebloemen. Een Foodtube-klassieker uit 2009. Zie ook het […]

Côte de porc uitbenen

Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand snijdt uit een ‘varkensmiddel’ een deel dat je bij een koe côte de […]

Côte de boeuf herkomst

Een côte de boeuf of rib roast is de droom van elke carnivoor. Een enorm stuk rundvlees aan het bot, […]

Coquilles met bloemkoolmousseline

Bereiding Schil van een halve citroen de raspen en pers hem uit. De andere helft snijdt je in partjes voor decoratie […]

Coquille voorgerecht

Met coquille, eekhoorntjesbrood en witte  truffel maakt René Tichelaar van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos een feestelijk voorgerecht.

Coq au Vin (deel 2 van 2, slot): marineren, bakken, stoven en opdienen

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]

Coq au Vin (deel 1 van 2): de haan

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]