Hollandse haantjes bij de pluimveehouder

Chris Borren is biologisch pluimveehouder. In zijn bedrijf is ruimte gemaakt voor de Hollandse haantjes, de broertjes van de leghennen […]

De Richelieu van Holtkamp

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp een enigszins in de vergetelheid geraakt gebakje dat naar een kardinaal uit […]

Jambon persillé maken

Jambon persillé is een even klassiek als schilderachtig Frans gerecht van ham en peterselie in gegelleerde bouillon, dat traditioneel met […]

Tonijntartaar-tutorial

Hoe maak je de beste tartaar? Michael Wolf van Prinz Wolf Tartaria deelt zijn geheimen

De Lofoten & skrei

In de eerste maanden van het jaar tref je bij veel restaurants skrei op de kaart. Het is de Arctische […]

Verse Aanvoer: De Kruidfabriek

In Ouderkerk aan de Amstel is de horeca zich aan het vernieuwen. Niet alleen langs de bekende ‘strip’ maar ook […]

Oesterputten en ander oesterweetjes

Het leven van een oesterkweker gaat niet over rozen. In de wilde wateren van de Oosterschelde zijn gemene oesterboorders actief […]