Cannelés maken

Een cannelé is een klein, elegant Frans gebakje dat zijn oorsprong heeft in Bordeaux. Hannah Hoeben, Foodtube’s eigen bakplaatje, maakt […]

Andijviestamppot met spekjes

Foodtube’s keukenmeester René Ameling geeft een masterclass stamppot rauwe andijvie en stampt en passant misverstanden, miskleunen en moderniteiten de grond […]

Ribeye & Entrecote op de BBQ

Op de barbecue kun je beter vet dan mager vlees hebben. Vet geeft smaak en voorkomt uitdroging, maar vet is […]

Pizza (deel 2 van 2, slot): de juiste vorm en beleg

Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe je thuis een perfecte […]

Sushi college 2: de makreel

Oof Verschuren bereidt in deel 2 van zijn sushi college een verse makreel voor om te gebruiken voor nigiri sushi. […]

Joop Braakhekke 70, Le Garage 21

Op 11 april 2011 werd Joop Braakhekke 70, zijn restaurant Le Garage in Amsterdam vierde haar 21ste verjaardag. Voor Foodtube praatte […]

Brood bakken (deel 4 van 6): kneden

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]