Cannelés maken Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 Een cannelé is een klein, elegant Frans gebakje dat zijn oorsprong heeft in Bordeaux. Hannah Hoeben, Foodtube’s eigen bakplaatje, maakt […]
Andijviestamppot met spekjes Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2015 Foodtube’s keukenmeester René Ameling geeft een masterclass stamppot rauwe andijvie en stampt en passant misverstanden, miskleunen en moderniteiten de grond […]
Ribeye & Entrecote op de BBQ Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2015 Op de barbecue kun je beter vet dan mager vlees hebben. Vet geeft smaak en voorkomt uitdroging, maar vet is […]
Pizza (deel 2 van 2, slot): de juiste vorm en beleg Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2017 Simon Giaccotto, pizzabakker en auteur van De Pizzabijbel, geeft een tweedelige masterclass waarin je leert hoe je thuis een perfecte […]
Sushi college 2: de makreel Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2021 Oof Verschuren bereidt in deel 2 van zijn sushi college een verse makreel voor om te gebruiken voor nigiri sushi. […]
Joop Braakhekke 70, Le Garage 21 Written by eheroes, december 8th, 2014 Op 11 april 2011 werd Joop Braakhekke 70, zijn restaurant Le Garage in Amsterdam vierde haar 21ste verjaardag. Voor Foodtube praatte […]
Brood bakken (deel 4 van 6): kneden Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]