Test: wat is de beste grillpan?

Grillen in een grillpan is een indoortechniek die het barbecuën het dichtst benadert, Je hebt dan wel geen rooksmaak, maar […]

Verse aanvoer: FC Hyena

De entrepreneurs van Hotel De Goudfazant blijven Amsterdam Noord verrassen. Met een Hotel dat een restaurant is en geen hotel […]

Rendang Padang salade

Timo Boerenkamp staat regelmatig samen met zijn 85-jarige grootmoeder Anita in de keuken van Indonesisch restaurant Spandershoeve in Hilversum. Hij […]

Gepocheerd ei en roerei met truffel

Aandacht voor de ingrediënten is het thema van het eerste kookboek van Ricardo van Ede met de titel Ricardo die, […]

Gestoomde kip met artisjok en pesto

Bereiding Zet de kip met de sjalotten, de knoflook, de tijm, de rozemarijn en een flinke scheut witte wijn in […]

Zuurkool maken

Er is nauwelijks een troostrijker wintergerecht te bedenken dan zuurkool à l’Alsacienne: een uitbundig bord waarop zuurkool het vehikel is […]

Een Kranenborg soirée

Voor een memorabel diner in Bolenius restaurant werd Robert Kranenborg bekookt door een witte brigade die bestaat uit cuisiniers waarmee […]