Test: wat is de beste grillpan? Written by Ronald Hoeben, oktober 26th, 2016 Grillen in een grillpan is een indoortechniek die het barbecuën het dichtst benadert, Je hebt dan wel geen rooksmaak, maar […]
Verse aanvoer: FC Hyena Written by , augustus 17th, 2016 De entrepreneurs van Hotel De Goudfazant blijven Amsterdam Noord verrassen. Met een Hotel dat een restaurant is en geen hotel […]
Rendang Padang salade Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2015 Timo Boerenkamp staat regelmatig samen met zijn 85-jarige grootmoeder Anita in de keuken van Indonesisch restaurant Spandershoeve in Hilversum. Hij […]
Gepocheerd ei en roerei met truffel Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Aandacht voor de ingrediënten is het thema van het eerste kookboek van Ricardo van Ede met de titel Ricardo die, […]
Gestoomde kip met artisjok en pesto Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Zet de kip met de sjalotten, de knoflook, de tijm, de rozemarijn en een flinke scheut witte wijn in […]
Zuurkool maken Written by eheroes, december 23rd, 2014 Er is nauwelijks een troostrijker wintergerecht te bedenken dan zuurkool à l’Alsacienne: een uitbundig bord waarop zuurkool het vehikel is […]
Een Kranenborg soirée Written by eheroes, december 16th, 2014 Voor een memorabel diner in Bolenius restaurant werd Robert Kranenborg bekookt door een witte brigade die bestaat uit cuisiniers waarmee […]