Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes

Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]

Satésaus van Bartje Boemboe

Bereiding Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een pasta (hoeft niet helemaal glad). Voeg naar smaak eventueel […]

Foodtube test The Juicer + 4 andere citruspersen

Een nieuwe high end citrus juicer uit Eindhoven en niet van Philips, daar moeten we meer van weten. The Juicer […]

Panzanella van Toscanini

Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini in Amsterdam laat ons een Italiaanse zomerklassieker zien: panzanella, een salade op basis […]

Ree

Cuisinier Theus de Kok (van De Echoput) ontleedt een ree en geeft ondertussen een masterclass over wild in het algemeen […]

Leverworst van marsepein

Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]

Zo worden AGA fornuizen gemaakt

Gietijzeren AGA fornuizen zijn een begrip onder kookliefhebbers. Het principe van een enkele warmtebron die meerdere ovens en kookplaten verwarmt […]