Mari Maris maakt onweerstaanbare spruitjes Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentebijbel, maakt uit dat boek onweerstaanbare spruitjes in een mosterdsaus. Dit is het recept: Spruitjes […]
Satésaus van Bartje Boemboe Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een pasta (hoeft niet helemaal glad). Voeg naar smaak eventueel […]
Foodtube test The Juicer + 4 andere citruspersen Written by Ronald Hoeben, november 27th, 2020 Een nieuwe high end citrus juicer uit Eindhoven en niet van Philips, daar moeten we meer van weten. The Juicer […]
Panzanella van Toscanini Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2023 Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini in Amsterdam laat ons een Italiaanse zomerklassieker zien: panzanella, een salade op basis […]
Ree Written by eheroes, december 15th, 2014 Cuisinier Theus de Kok (van De Echoput) ontleedt een ree en geeft ondertussen een masterclass over wild in het algemeen […]
Leverworst van marsepein Written by eheroes, december 9th, 2014 Cees Holtkamp maakt een marsepeinen leverworst. Hier staat het recept voor marsepein. Alle recepten van Cees Holtkamp staan in zijn boek De […]
Zo worden AGA fornuizen gemaakt Written by Ronald Hoeben, december 3rd, 2015 Gietijzeren AGA fornuizen zijn een begrip onder kookliefhebbers. Het principe van een enkele warmtebron die meerdere ovens en kookplaten verwarmt […]