De Perfecte Hamburger Written by Ronald Hoeben, juni 11th, 2015 De meeste rauwe hamburgers worden kant en klaar verkocht, maar wie de moeite neemt om er met zijn slager over […]
Pasta alla puttanesca uit ITALOPOP Written by Ronald Hoeben, december 5th, 2023 Vanja van der Leeden, auteur van Indorock, Indostock en Insane, verrast ons met Italopop, een ‘swingend Italiaans’ nieuw kookboek over […]
Cees & Stella maken nonnenscheten Written by Ronald Hoeben, november 20th, 2020 Nonnenscheten zijn elegante bonbons van eeuwen geleden toen er nog geen oventemperaturen bestonden die in een getal werden uitgedrukt. Het […]
Worst (deel 1 van 2): worst wellen Written by eheroes, maart 24th, 2015 Verse worst was tot voor kort een alledaags slagersartikel zonder aanzien. Een klassieke methode voor de slager om van zijn […]
Eendenlever met gebakken watermeloen en five spice kruiden Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een zomers gerecht met eendenlever, die hij bakt en combineert met eveneens gebakken […]
Joris Bijdendijk maakt chocoladefondant Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2021 Joris Bijdendijk, chefkok van restaurant RIJKS* in Amsterdam, maakte een kookboek waarin het eten dat hij zijn familie thuis voorzet […]
Speculaastaart bakken Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2016 Speculaas kent weliswaar een populariteitspiek rond 5 december, maar sommige speculaascreaties zijn er gelukkig het hele jaar door. Zoals het […]