Nieuw restaurant The Roast Room Written by Ronald Hoeben, april 18th, 2015 Het is nogal wat: een grillrestaurant van zevenhonderd vierkante meter. Michiel Deenik van Vis aan de Schelde in Amsterdam durfde […]
Brouwerij Homeland Written by , mei 18th, 2016 Twee eeuwen geleden wemelde het nog van de brouwerijen, maar in de vorige eeuw verdwenen ze bijna allemaal. Gelukkig is […]
Gooise & Goudse moppen Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Cees Holtkamp dist vergeten moppen op. Je komt ze nergens meer tegen: Goudse en Gooise moppen. Samen met zijn kleindochter […]
Saté Kambing (Geit) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van geitenvlees, te Indonesië bekend als sateh kambing. […]
Simpele salade van groene en witte asperges Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar succesvolle Groentebijbel maakt Mari Maris een simpele salade van groene en witte asperges.
Challah (brood) van Issa Niemeijer Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2023 Samen met ontwerper Rachelle Klaassen maakte bakker Issa Niemeijer-Brown een serieus bakboek voor kinderen. Uit dat boek maakt Issa een […]
Gnocchi maken Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Gnocchi is een Italiaans bijgerecht op basis van meel, ei en aardappel. Je kunt het net als pasta gebruiken als […]