Eau de vie uit de Betuwe

In Varik (Betuwe) stoken Bas Lubberhuizen en Henk Raaff eau de vie van het plaatselijke fruit. Een Foodtube reportage

Moordenaarsspaghetti: Spaghetti all’assassino

In de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maken oprichter/eigenaaar Maud Moody en chefkok/eigenaar Leonardo Pacenti een ‘moordenaarsspaghetti’: spaghetti all’assassino. […]

Verse Aanvoer: Pita in de Foodhallen

We zien het vaker: koks van toprestaurants die een make over maken van een overbekend vuistvoedsel.  Hamburgers, hot dogs, frieten. […]

Pecannoten taart maken met Cees en Stella

Banketbakker Cees Holtkamp maakt samen met zijn kleindochter Stella een bijzondere taart met pecannoten. Het bijzondere aan deze eenvoudig te […]

Sateh Kambing

Esther Gerlsma, chefkok van restaurant Tandjong Priok in Arum, maakt sateh kambing van jong bokkenvlees. Esther legt uit wanneer je […]

Eend uitbenen

Je zou de eend kunnen bestempelen als een Vergeten Vogel. We eten nu eenmaal veel meer kip. Wil Demandt, patron […]

Hollandse schelpjes

In de keuken van zijn restaurant De Vluchthaven laat D.P.Arkenbout zien hoe hij zijn huisspecialiteit maakt: gegrilde scheermessen en schelpjes […]