Croque Madame Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2015 Toen er een Croque Monsieur, een Franse tosti-variant, op Foodtube verscheen, bleef de reactie van Joop Braakhekke niet lang uit. […]
Shortribs Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2015 Naast spareribs van te varken zijn er ook shortribs, maar dan van de koe. Die zijn uiteraard breder en dikker […]
Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks Written by Ronald Hoeben, juni 24th, 2022 Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]
Piepkuiken uit de braadzak Written by Ronald Hoeben, mei 22nd, 2020 Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, braadt een piepkuiken. Hij laat de oven al het werk doen door […]
Daslook & bloemkool van De Kas Written by Ronald Hoeben, maart 22nd, 2019 Het gebeurt niet elk jaar dat de eerste daslook en de en de eerste bloemkool van de koude grond zich […]
Biefstuk bakken Written by eheroes, december 9th, 2014 In de video laat meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Restaurant Bolenius in Amsterdam, zien hoe je de ideale biefstuk […]
Aardappel in de Arabische Keuken Written by , september 1st, 2015 Net als de Hollandse keuken kan ook de Marokkaanse keuken niet zonder aardappels, al was het maar om er de […]