Croque Madame

Toen er een Croque Monsieur, een Franse tosti-variant, op Foodtube verscheen, bleef de reactie van Joop Braakhekke niet lang uit. […]

Shortribs

Naast spareribs van te varken zijn er ook shortribs, maar dan van de koe. Die zijn uiteraard breder en dikker […]

Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks

Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]

Piepkuiken uit de braadzak

Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, braadt een piepkuiken. Hij laat de oven al het werk doen door […]

Daslook & bloemkool van De Kas

Het gebeurt niet elk jaar dat de eerste daslook en de en de eerste bloemkool van de koude grond zich […]

Biefstuk bakken

In de video laat meesterkok Luc Kusters, patron cuisinier van Restaurant Bolenius in Amsterdam, zien hoe je de ideale biefstuk […]

Aardappel in de Arabische Keuken

Net als de Hollandse keuken kan ook de Marokkaanse keuken niet zonder aardappels, al was het maar om er de […]