Restaurant Bijvangst Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2017 Bijvangst is de ongewenste vis die de visser in zijn net krijgt. Die werd voorheen overboord gekieperd, maar tegenwoordig moet […]
De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2017 Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]
Mokkanootjes van Duits schuim door Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2020 In de patisserie wordt er met drie basistypes schuim gewerkt: Hollands, Duits en Italiaans. In deze video maken Cees en […]
De nieuwe oliebollen (2022) van Cees Holtkamp, een masterclass Written by Ronald Hoeben, december 30th, 2022 Jaren na zijn succesvolle Foodtube masterclass oliebollen maken, heeft banketbakker Cees Holtkamp een nieuwe aanpak ontwikkeld. Die leidt tot kleinere […]
BBQ dorade met boemboe Written by Ronald Hoeben, april 19th, 2019 Jimmy Lohamza, patron cuisinier van Indonesisch restaurant Bali James in Breda, maakt ikan bakar jimbaran, een op Balinese manier gegrilde […]
Verse worst op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2017 Als je verse worst op de barbecue legt is de kans groot dat de worst al vrij snel zwart begint […]
Orgaanvlees in Le Garage Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2015 Tijdens een lunch in Le Garage doet een gezelschap liefhebbers zich te goed aan orgaanvlees. Of, zoals de slager het […]