Restaurant Bijvangst

Bijvangst is de ongewenste vis die de visser in zijn net krijgt. Die werd voorheen overboord gekieperd, maar tegenwoordig moet […]

De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder

Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]

Mokkanootjes van Duits schuim door Cees Holtkamp

In de patisserie wordt er met drie basistypes schuim gewerkt: Hollands, Duits en Italiaans. In deze video maken Cees en […]

De nieuwe oliebollen (2022) van Cees Holtkamp, een masterclass

Jaren na zijn succesvolle Foodtube masterclass oliebollen maken, heeft banketbakker Cees Holtkamp een nieuwe aanpak ontwikkeld. Die leidt tot kleinere […]

BBQ dorade met boemboe

Jimmy Lohamza, patron cuisinier van Indonesisch restaurant Bali James in Breda, maakt ikan bakar jimbaran, een op Balinese manier gegrilde […]

Verse worst op de barbecue

Als je verse worst op de barbecue legt is de kans groot dat de worst al vrij snel zwart begint […]

Orgaanvlees in Le Garage

Tijdens een lunch in Le Garage doet een gezelschap liefhebbers zich te goed aan orgaanvlees. Of, zoals de slager het […]