Het succes van Sauvignon Written by , augustus 13th, 2015 De Sauvignon steekt Chardonnay naar de kroon. Sauvignon is een verbastering van sauvage, wild. Kortom, de wilde witte. Wereldberoemd geworden dankzij […]
Stokbrood bakken Written by Ronald Hoeben, februari 11th, 2016 Voor het bakken van een perfect stokbrood hoef je niet naar Frankrijk. In The bakery Institute in Zaandam heeft men het proces […]
Daslook & bloemkool van De Kas Written by Ronald Hoeben, maart 22nd, 2019 Het gebeurt niet elk jaar dat de eerste daslook en de en de eerste bloemkool van de koude grond zich […]
Avontuur op het dak: Ron Blaauws Nacarat Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2017 Ron Blaauw opent zijn vijfde restaurant, het spectaculaire Nacarat op het dak van Hudson Bay aan het Rokin met twee […]
Gyoza van koningskrab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 Elk jaar bedenkt Schilo van Coevorden, chefkok van restaurant Taiko in Amsterdam, een bijzonder product dat een jaar lang een […]
De sticky toffee cake van Buffet van Odette Written by Ronald Hoeben, april 3rd, 2025 Geserveerd met een bol ijs en toffee saus is de sticky toffee cake al 27 jaar een vaste waarde op […]
Mise en place Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2015 Ook in de keuken geldt: regeren is vooruitzien. Als je al je spullen klaar hebt staan hoef je niet te […]