Carnaval bij Bolenius Restaurant Written by eheroes, maart 9th, 2015 Carnaval viel dit jaar samen met Valentijnsdag. Nu is Valentijnsdag de laatste jaren een piekervaring voor de restaurants, maar dat […]
Zomers tomatengerecht met rauwe tonijn Written by Ronald Hoeben, juli 22nd, 2022 Op de kaart van bistro Madeleine in Utrecht is er sprake van een tomatenfestival. Dus maakt chef de cuisine Rik […]
Kaasvlinders maken Written by Ronald Hoeben, november 27th, 2020 Kaasvlinders zijn weliswaar ouderwets, maar ook altijd nog bijzonder populair. Samen met zijn kleindochter Stella Meijles laat banketbakker Cees Holtkamp […]
Wilde gans: een anatomische les Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 Tijdens de week van de zomergans staat de wilde gans vanaf 13 juli op het menu van een groot aantal […]
Tourneren Written by , juli 2nd, 2015 Net als plisseren (ontvellen) is ook tourneren een term uit de professionele keuken. Bij het tourneren worden harde groenten of […]
Stella’s Hawaïaanse bananencake Written by Ronald Hoeben, juni 23rd, 2023 Na bijna een jaar in de VS is Stella terug in de keuken van haar opa Cees Holtkamp en ze […]
Boterkoek Written by eheroes, maart 9th, 2015 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp uit zijn boek De Banketbakker boterkoek met gember. Eind 2020 is van […]