Zuurkool met vis van Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Dat je zuurkool ook heel goed met vis in plaats van vlees kunt maken, laat Adriaan van Raab van Canstein […]
2020: een halve eeuw Holtkamp croquetten Written by Ronald Hoeben, december 30th, 2020 Banketbakker Cees Holtkamp blikt in 2020 terug op de halve eeuw waarin zijn croquet uitgroeide tot een icoon. Ex-schoonzoon Nico […]
Dennis Huwaë maakt kabeljauw in kerrie-olie Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2023 Dennis Huwaë, patron cuisinier van restaurant Daalder* in Amsterdam is op bezoek in de keuken van Sharon de Miranda. Hij […]
Kip (deel 2 van 2, slot): braden Written by eheroes, december 15th, 2014 In dit tweede deel gaart Kranenborg de kip in een open pan zonder vetstof, een meesterproef…
Saté Lilit (witvis & garnaal) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van kabeljauw en grote garnalen, te Indonesië bekend […]
Kalfssukade met pasta en paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2017 Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]
Aspergecollege: de verschillende soorten (deel 1) Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 In de lente, als het aspergeseizoen nadert, komt de witte goudkoorts opzetten. Keukenmeester Ameling geeft een overzicht van de in […]