Zuurkool met vis van Le Hollandais

Dat je zuurkool ook heel goed met vis in plaats van vlees kunt maken, laat Adriaan van Raab van Canstein […]

2020: een halve eeuw Holtkamp croquetten

Banketbakker Cees Holtkamp blikt in 2020 terug op de halve eeuw waarin zijn croquet uitgroeide tot een icoon. Ex-schoonzoon Nico […]

Dennis Huwaë maakt kabeljauw in kerrie-olie

Dennis Huwaë, patron cuisinier van restaurant Daalder* in Amsterdam is op bezoek in de keuken van Sharon de Miranda. Hij […]

Kip (deel 2 van 2, slot): braden

In dit tweede deel gaart Kranenborg de kip in een open pan zonder vetstof, een meesterproef…

Saté Lilit (witvis & garnaal)

Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van kabeljauw en grote garnalen, te Indonesië bekend […]

Kalfssukade met pasta en paddenstoelen

Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]

Aspergecollege: de verschillende soorten (deel 1)

In de lente, als het aspergeseizoen nadert, komt de witte goudkoorts opzetten. Keukenmeester Ameling geeft een overzicht van de in […]