Aardbeien: teeltmethode Written by , mei 28th, 2015 In de aardbeientijd verwerkt Restaurant Kwekerij De Kas er wel 8 kisten per dag van. Als de oogst rijp is […]
Salsa verde van restaurant Metro Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Bij restaurant Metro in Amsterdam Noord komen alle sauzen uit eigen keuken, dus ook deze salsa verde. Patron/hoofdbakker Siem Feijen […]
Aardappel college Written by Ronald Hoeben, augustus 6th, 2021 Nicola’s, eigenheimers, muizen, Bildtstars, doré’s, Malta’s….Ooit kon je op elke Nederlandse markt een stal vinden waarop het brede aanbod van […]
Latte Art maken Written by , maart 30th, 2016 Koffiespecialist/barista Edward Beumer van coffeeshop Trakteren in Amsterdam, laat zien hoe je met melkschuim een figuur in de cappuccino schenkt: […]
Appelflappen bakken Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 220 graden en bereid de vulling voor. Doe een eetlepel van de vulling in […]
Wildcollege: klein wild Written by , december 10th, 2015 Meesterkok Theus de Kok is een wildspecialist. Hij is dan ook al ruim veertig jaar te vinden in de keuken […]
Zoute citroenpasta Written by Ronald Hoeben, oktober 16th, 2020 Met zout ingelegde citroenen vormen een geduchte smaakmaker, maar eer je er mee aan de slag kunt moet je wachten […]