Aardbeien: teeltmethode

In de aardbeientijd verwerkt Restaurant Kwekerij De Kas er wel 8 kisten per dag van. Als de oogst rijp is […]

Salsa verde van restaurant Metro

Bij restaurant Metro in Amsterdam Noord komen alle sauzen uit eigen keuken, dus ook deze salsa verde. Patron/hoofdbakker Siem Feijen […]

Aardappel college

Nicola’s, eigenheimers, muizen, Bildtstars, doré’s, Malta’s….Ooit kon je op elke Nederlandse markt een stal vinden waarop het brede aanbod van […]

Latte Art maken

Koffiespecialist/barista Edward Beumer van coffeeshop Trakteren in Amsterdam, laat zien hoe je met melkschuim een figuur in de cappuccino schenkt: […]

Appelflappen bakken

Bereiding Verwarm de oven voor op 220 graden en bereid de vulling voor. Doe een eetlepel van de vulling in […]

Wildcollege: klein wild

Meesterkok Theus de Kok is een wildspecialist. Hij is dan ook al ruim veertig jaar te vinden in de keuken […]

Zoute citroenpasta

Met zout ingelegde citroenen vormen een geduchte smaakmaker, maar eer je er mee aan de slag kunt moet je wachten […]