De steak tartare van Brasserie Van Baerle Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2017 Temidden van een stormachtig uitdijend arsenaal van hoofdstedelijke restaurants behoort Brasserie van Baerle (anno 1980!) tot de Amsterdamse klassiekers. Uiteraard […]
Kalfslever met appel en ui (directors cut) Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt een hele kalfslever schoon en grilt er een plak van. […]
Beyoncé’s Burrito Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2016 Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]
Challah (brood) van Issa Niemeijer Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2023 Samen met ontwerper Rachelle Klaassen maakte bakker Issa Niemeijer-Brown een serieus bakboek voor kinderen. Uit dat boek maakt Issa een […]
De Perfecte Espresso: het zetten Written by , mei 14th, 2015 Het kan niet anders of aan het maken van een perfecte espresso op je eigen machine gaat een zelfstudie vooraf. […]
Zoute krakelingen en zoute koekjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, maart 8th, 2019 Cees & Stella maken zoute krakelingen van hetzelfde deeg naar een oeroud recept. Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]
Paindemie, een unieke snack-ervaring Written by Ronald Hoeben, mei 13th, 2022 Guillaume de Beer, samen met twee anderen patron cuisinier van de Breda Group (o.a. Maris Piper, Restaurant Breda) bedacht tijdens […]