De steak tartare van Brasserie Van Baerle

Temidden van een stormachtig uitdijend arsenaal van hoofdstedelijke restaurants behoort Brasserie van Baerle (anno 1980!) tot de Amsterdamse klassiekers. Uiteraard […]

Kalfslever met appel en ui (directors cut)

Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt een hele kalfslever schoon en grilt er een plak van. […]

Beyoncé’s Burrito

Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]

Challah (brood) van Issa Niemeijer

Samen met ontwerper Rachelle Klaassen maakte bakker Issa Niemeijer-Brown een serieus bakboek voor kinderen. Uit dat boek maakt Issa een […]

De Perfecte Espresso: het zetten

Het kan niet anders of aan het maken van een perfecte espresso op je eigen machine gaat een zelfstudie vooraf. […]

Zoute krakelingen en zoute koekjes van Cees Holtkamp

Cees & Stella maken zoute krakelingen van hetzelfde deeg naar een oeroud recept. Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]

Paindemie, een unieke snack-ervaring

Guillaume de Beer, samen met twee anderen patron cuisinier van de Breda Group (o.a. Maris Piper, Restaurant Breda) bedacht tijdens […]